Pirttimäentie 4 58300 SAVONRANTA     Puh. 040 545 8317

Polttopuut poikki ja pinoon

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puumaa H & H Oy
Pirttimäentie 4
58300 SAVONRANTA

Y-tunnus: 2506307-5
Puh: 040 545 8317

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puumaa H & H Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

polttopuut

Tilaa takkaan valmista polttopuuta!

  • Sopivan kokoista joka tulisijaan
  • Koivua
  • Taatusti kuivaa
  • Syttyy hyvin, palaa puhtaasti

Tee tilaus

Toimitukset mm. seuraaville alueille

Savonranta, Savonlinna, Enonkoski, Kerimäki, Heinävesi, Liperi, Punkaharju, Kesälahti

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Laadukasta polttopuuta ja pilkekonevuokrausta Savonlinnan alueelle

Hanki korkealuokkaista, taatusti kuivaa ja hyvin palavaa polttopuuta Puumaa Oy:stä edulliseen päivän hintaan! Voit tulla joko hakemaan klapit toimipisteestämme Savonrannasta läheltä, tai tilata kotiinkuljetuksen Savonlinnan talousalueelle, jolloin tuomme polttopuut vaikka kotiisi tai mökillesi - nopeasti ja sinulle täysin vaivattomasti! Mikäli sinulla on jo puuta odottamassa pilkkojaansa, voit vuokrata meiltä myös klapikoneen, käyttäjällä tai ilman.

Laadukasta koivupilkettä ja leppäpilkettä joka tulisijaan

Laadukasta koivupilkettä joka tulisijaan. Toimitamme vain itse pilkkomaamme koivupilkettä. Tarjoamme asiakkaillemme vain A-luokan polttopuuta, joka sopii kokonsa puolesta joka tulisijaan, takkaan ja kiukaan pesään.

Irtopilkkeinä, pituus 32 - 50 cm

  • Koivupilke 45 € / irtokuutio, sis. alv. 24%

Soita ja tilaa klapit vaikka suoraan kotiisi jo tänään

Ota heti yhteyttä ja tilaa meiltä haluamasi määrä polttopuuta. Kysy myös kotiinkuljetusta: toimitamme pilkkeet nopeasti kaikkialle Savonlinnan talousalueelle - puiden hankkiminen ei siis tästä enää helpotu!