Klapikoneen vuokraus

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Klapikoneen vuokraus Savonlinna - Myös käyttäjä mukaan!

Onko mökilläsi tai tontillasi kaadettu hiljan puita, ja nyt maassa lojuvat puupölkyt pitäisi saada nopeasti pilkkeeksi? Vuokraa Puumaa Oy:ltä huipputehokas ja helppokäyttöinen klapikone, jolla teet pölkyistä tasalaatuista ja hyvin tulisijaan sopivaa polttopuuta turvallisesti! Vuokraamme klapikonetta kaikkialle Savonlinnan talousalueelle.

Koneellamme pilkot isommatkin pölkyt

Vuokraamamme klapikoneet ovat huipputehokkaita, ja niillä onnistuvat normaalia paksummankin puut halkaisut. Koneella voikin työstää jopa halkaisijaltaan 36cm puita, joten siitä löytyy kapasiteettia haastavampaankin tarpeeseen. Isompien puiden nostoon koneessa puunnostin.

Klapikoneelle meiltä myös käyttäjä

Puumaa Oy tarjoaa klapikoneen joko pelkkänä laitevuokrana, tai voit tilata myös ammattitaitoisen henkilökuntamme käyttämään sitä. Näin voit itse keskittyä aivan muihin tehtäviin, meidän hoitaessa puutavaranne klapeiksi.

Soita jo tänään ja vuokraa klapikone

Oletko ajatellut, että koneen vuokraus on monesti paljon kustannustehokkaampaa kuin sen ostaminen? Et todennäköisesti kaada puita joka päivä tontillasi, joten klapikonettakin tarvitsee vain silloin tällöin. Meiltä saat koneen tietenkin aina huollettuna ja öljyttynä, joten se on heti valmis toimeen. Soita ja tilaa vuokraus jo tänään tai kysy lisää palveluistamme!